# 't Caprihof

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.69/5

Kleinschalige camperplaats - bij een actief landbouwbedrijf (melkgeitenhouderij) - in het rustige Meetjesland in Oost-Vlaanderen - centrum 7km

Oude Boekhoutestraat 10
9968, Assenede, België

- Decimal: 51.23872, 3.6840592

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [ ] Toilet

**Bel:** +32478943414

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### 2den - 5/5
*December 2025*

Een heel mooie camperplaats, zeer vriendelijke uitbaters, we werden hartelijk ontvangen. Bedankt voor het heerlijk dessertje, gemaakt van jullie geitenmelk, het was heerlijk. We komen zeker terug.

### stefaanc - 5/5
*August 2025*

Zalige plek!
Heel rustig gelegen. Vriendelijk onthaal.

### Duvel-46 - 1/5
*August 2025*

na de veel belovende reviews hebben wij helaas slecht ervaren. waren 10min aangekomen riep iemand vanop straat hoelang blijf je. 1 nacht normaal.  wanneer vertrek je? ben ni thuis mvn en ik moet ontvangen 15 euro. ok ik betaald onmiddellijk. nu ist ok je kan vertrekken wanneer je wil. dit wil je niet horen als je nog maar net ergens aankomt

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651034092.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076365.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076364.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076363.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076362.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/assenede/101628/t-caprihof)