# Cairds Camping & Caravan Site

**Beoordeling**: 3.67/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Een kleine, door een familie gerunde camping en glamping op het platteland van Sussex.

## Locatie host

## Adres

TN5 7DU, Rother, Verenigd Koninkrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.02207379, 0.3897816

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 10/31/2026 | GBP 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### user719000076 - 4/5
*May 2025*

Heerlijke plek met veel groen. We verbleven hier 3 nachten. We zagen 9 reeën op een helling zonnebaden  We zagen een vos en eekhoorns. We hebben heerlijk gefiets en je kunt prachtig wandelen rond Bewl Water. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Eigenaren zeer vriendelijk. Wij komen hier, bij leven en welzijn, nog eens terug.

### Fam-Koops - 3/5
*July 2024*

Prima camping om te overnachten. Twee wc/douche cabines met heet water staan op het terrein. Water lozen en innemen kan hier ook. Afval gescheiden: recycling en rest. de prijs is 25 pond stroom inbegrepen.

### JoseHermanZw - 4/5
*June 2022*

Eenvoudige maar prima  camping. Alle voorzieningen aanwezig. Mooi uitzicht. Iets hellend terrein.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651035681.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651248694.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651248692.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/rother/101726/cairds-camping-caravan-site)