# Søndre Stranvej

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Aan doorgaande weg naar het veer ligt een braakliggend terrein welke gebruikt wordt als parkeerterrein - centrum 1 km

## Locatie host

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Burstner175A - 3/5
*August 2025*

Wij hebben hier rustig overnacht van 21:45 tot 7:00, zonder problemen. Ondanks het bordje dat je maximaal 6 uur mag staan.
Mooi uitzicht op Zweden.

### MobiMickey - 3/5
*August 2025*

Het blijft voor ons een leuke en gemakkelijke plek om voor de oversteek te overnachten. Er staat nu wel een bord van max 6 uur parkeren, maar dit hebben we ruimschoots overschreden. Het was iets minder mooi weer maar toch komen duikers en andere moedige Denen zich zoals wij wagen aan een fris plonsje

### Vanessa100 - 4/5
*July 2025*

Absoluut prima voor een tussenstop - prachtig uitzicht, erg handig voor Helsingør, uitstekende afhaalpizza bij Vecchia Maniera!
Het ligt aan de weg van de veerboot, dus er is wel wat verkeer.
Erg handig om te zwemmen in zee - de parkeerplaats is vrij druk met mensen die komen en gaan, maar ik zou het zeker aanraden.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651037528.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651102814.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651102813.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651102812.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651211788.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/hoofdstad/helsingør/101855/søndre-stranvej)