# Aire de la Palme Est

11480, La Palme, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.94986366, 2.97247028

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [ ] Stroom
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [ ] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### KeesJ - 2/5
*October 2025*

Het is een serviceplaats, geen overnachtingsplaats!
Lozen gaat prima, maar voor spoel- en drinkwater heb je een token nodig. Toevallig had ik er een bij mij, maar het werkt niet.
Voor het pompstation rechts is een rode paal, waar je je banden kunt oppompen en drinkwater uit kunt tappen. Je moet wel wat geduld hebben, want het water stroomt heel langzaam.

### beahansvakantie - 1/5
*December 2023*

op 5 december 2023 op terugreis van Spanje na een tankstop dachten we even een dutje te doen op deze parkeerplaats, volop in het licht, na een paar uurtjes wakker geworden, toen bleek deuren van de vergrendeling af, alles van waarde was verdwenen, waarschijnlijk bedwelmd met gas.
geen veilige plek.

### unicornpowerTV - 1/5
*September 2022*

vannacht is er een poging gedaan om in te breken in onze stacaravan en die naast ons - we hebben ze kunnen verjagen. 3 mannen in het zwart gekleed - een vrouw houdt de wacht - ook in het zwart gekleed - één persoon moet altijd wakker blijven!!!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651042463.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651042466.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651042465.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651042464.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/la-palme/102098/aire-de-la-palme-est)