# The Rose & Crown Pub

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

## Omgeving
- Fietsen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 0.01 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### IV32 - 5/5
*September 2025*

Fantastische stop, we zijn vandaaruit met de fiets en hondenkar erachter via schitterende fietspaden rechtstreeks naar Bristol gegaan.
hebben bij terugkomst
lekker gegeten daar. en een super rustige overnachting naast de alpacas gehad. hondvriendelijk. we hebben een camper van 8 meter met een karretje erachter en dat ging prima. super plek  met 45 minuten super fijne en veilige fietspaden.

### MavisMotorhome - 5/5
*August 2025*

Geweldige kleine stop. We hebben genoten van een paar biertjes. We hebben overnacht op de ruime parkeerplaats naast de alpaca's. We hebben genoten van een kopje thee en ze zien ontbijten. Ook een geweldig zitje buiten.

### HarrySteV - 3/5
*June 2025*

Zoek je na een lange rit een lekker biertje met de locals in een gezellig kroegje of in de tuin, een prima bordje eten en aansluitend een rustige slaapplaats … Dan zit je hier goed.
Geen voorzieningen, gebruik van toilet van de pub.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651047076.png?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055566.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055565.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/pucklechurch/102379/the-rose-crown-pub)