# Gimi Camping

207465, Malu Vârtop, Roemenië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.17842812, 24.35507524

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | RON 80 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### tollerpower - 1/5
*October 2025*

onze ervaring is helaas heel anders na acht uur rijden kwamen we aan, camping al moeilijk te vinden.

uiteindelijk opgebeld, kregen te horen we zijn dicht rijdt u maar door. Terwijl hij toch echt als geopend staat. voor ons geen warm welkom helaas. zeker ook niet voor herhaling vatbaar. uiteindelijk een half uurtje terug rijden troffen we wel een hele vriendelijke eigenaar, die ondanks gesloten ons hartelijk welkom heette.

### mud23 - 4/5
*September 2025*

Een kleine camping die gewoonweg fantastisch is. Alles is liefdevol onderhouden, erg schoon en absoluut de 100 RON voor twee personen met een camper waard.
Ik zou er zo weer naartoe gaan.

### Agula - 5/5
*August 2025*

We verbleven gisteravond op de camping. We reizen met een camper door Roemenië. We waren onder de indruk van de gastvrijheid van de eigenaren. Het zijn ongelooflijk vriendelijke mensen die goed voor hun gasten zorgen. De toiletten en douches zijn schoon en goed onderhouden. Overal ruikt het fris. Goede faciliteiten: twee keukens met eethoekjes, partytenten, water en elektriciteit bij elke plek. Veel groen en een prachtig uitzicht. Een echte aanrader. Aga i Tomek

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651050430.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651122961.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651122959.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076955.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076953.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/roemenie/valcea/malu-vartop/102546/gimi-camping)