# Rekbo Cesko

**Beoordeling**: 3.25/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
SVR camping -  Nederlandse eigenaar -  kleinschalig -  in de tuin van een boerderij -  met bomen, vuurplaats, - centrum 8km

## Locatie host

## Adres
 Slatina nad Zdobnicí, 161
517 56, Slatina nad Zdobnicí, Tsjechië

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.1187577, 16.4069098

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

## Omgeving
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/15/2026 - 10/1/2026 | CZK 450 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Knaus685! - 1/5
*May 2025*

Achteraf locatie, zeer smalle weg.
dermate laag hangende takken, smal pad, zodat we niet het terrein opgingen en vertrokken zijn.

### Hare - 4/5
*August 2024*

Tja, wat moet je van zo’n rustige stek nog meer zeggen? Zoals beschreven, rustig, alles is er en een heel aardige eigenaresse. Aandacht puntje: kijk uit waar je de camper neerzet. Na veel regen waren we bezorgd of we er uit zouden komen (we stonden voor de stookhut) maar alles ging goed. Er waren wat sporen te zien van een camper die vast had gezeten maar geen punt voor ons (trekkers genoeg hier trouwens) We betaalden 19,50€, 2 pers. en stroom.

### ROOTER - 4/5
*July 2023*

Schitterend plekje. Rust en natuur. Mooi wandel- en fietsgebied. Goede service en hartelijke ontvangst.  We hebben hier 4 dagen gestaan. We betaalden 17,50 voor 2 personen, elektra en hond; incl. korting.  SVR-leden krijgen 10% korting.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055434.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055435.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055436.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/tsjechie/noordoost/slatina-nad-zdobnici/102893/rekbo-cesko)