# Stellplatz Schaiblishausen

89584, Ehingen (Donau), Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.2417591, 9.7675848

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 17 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### sesinkkrist - 4/5
*May 2026*

Josef de boer is super vriendelijk. het terrein is achter de boerderij een groot veld. Stroom is via een gedeelde haspel. de doucheruimte is in een schuur gebouwd… zeer luxe douchecabine met diverse stralen.
Josef is niet duur maar wees ook niet te kritisch. leuke ervaring!

### Pilote2503 - 5/5
*September 2025*

Alles was gewoonweg geweldig. Een fantastische plek met een fantastisch uitzicht. Josef, de gastheer, is een echte aanrader; hij heeft het hart op de juiste plaats en doet er alles aan om zijn gasten te verwennen. 's Avonds genieten we van een gezellig samenzijn rond het kampvuur, en Josef is er om te helpen. We komen zeker terug.

### MvL-G - 4/5
*June 2025*

Bij aankomst was er niemand te bekennen. Onze camper maar neer gezet in de boomgaard met prachtig uitzicht. Na terugkomst van eten bij een restaurant (10 km per fiets) zagen we de eigenaar Josef. Er was net een grote groep vertrokken, dus het was rustig en we hadden het hele veld voor ons zelf. Stroom dmv een haspel op het midden van het veld afgedekt met een kist.
Er is 1 douche en een apart toilet in het huis dat leeg staat tegenover de douche.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/adda3078-20b2-4484-86f4-8058490ecb27/83ac5dcc-87ad-456f-ae87-8f462e2156b3.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/adda3078-20b2-4484-86f4-8058490ecb27/94da33d0-d1ed-47ce-bda1-bc7cdfae24c5.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651058838.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651133504.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651129772.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/ehingen-donau/103085/stellplatz-schaiblishausen)