# Stellplatz Mittelstrand

**Beoordeling**: 3.65/5
**Aantal reviews**: 20
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustig gelegen aan de dijk, eerst doorrijden! – strand over de dijk 100m - toelage voor grote campers - broodjes in Stakendorferstrand op 2km - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Mittelstrand
24217, Schönberg (Holstein), Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 54.42198, 10.39695

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/30/2026 | EUR 13 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Menpb22 - 1/5
*July 2023*

wij kwamen in het weekend van 8 juli aan (erg mooi weer dus populair weekend) en zagen alle campers echt zo dicht op elkaar staan. we zijn iets verder gereden naar Laboe, daar veel meer ruimte, mooi klein zandstrandje, heel rustige sfeer paar terrasjes. ik zou die plek aanbevelen boven deze drukke toeristische plek

### Olaf-aus-Hamburg - 4/5
*November 2022*

De plaats is pas vanaf 1.4. - 30.10. open. Zie website.

### Wolfgang-F. - 5/5
*August 2022*

Een geweldige staanplaats met een fantastisch natuurlijk strand. Ik stond tussen een aantal lange termijn kampeerders.
Geweldige sfeer, ik bleef een paar dagen langer.
Natuurlijk zijn er altijd jaloerse mensen die er niet tegen kunnen dat kampeerders hier nog even staan en genieten van deze geweldige gemeenschap. Dat zie je aan de echt ongekwalificeerde beoordelingen. Het is uitsluitend aan de exploitant hoe deze plaats wordt beheerd. hou het vol.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650663197.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650681128.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650681129.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650682552.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650687771.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/schonberg-holstein/1031/stellplatz-mittelstrand)