# De Appelhof, camperplaats & jachthaven

**Beoordeling**: 4.44/5
**Aantal reviews**: 151
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camperplaatsen aan de jachthaven - grenzend aan de rand van dorpskern - jeu-de-boules terrein  - Bolswarder trekvaart - Appel-deal voor in de stad bij  bedrijven - gratis 4 broodjes bij de Jumbo  [zie website] - centrum 100m

## Locatie host

## Adres
Terp 12
8731 AZ, Wommels, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.10955, 5.5877

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)

- Aan het water
- In (stads) centrum
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 22 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### FredGroothuis - 5/5
*May 2026*

Het Pinksterweekend hier doorgebracht en 3 nachten hier gestaan, het weer was prachtig en de plek aan het water was geweldig. Af en toe komt er een bootje langs. Keurig schoon sanitair en vriendelijke medewerkers die je graag helpen met wat er ook maar nodig is. Wij zijn 2 jaar geleden ook met Pinksteren geweest en nog steeds dezelfde gemoedelijke sfeer en de eigenaresse die zelf nog even langs komt om te vragen of alles naar wens is.

### Scania1972 - 5/5
*May 2026*

Heerlijke dagen hier weer gehad. Wat een verbetering het nieuwe grotere sanitairgebouw. En de toegangscode in combinatie met de qr code werkt voor ons prima. Wij komen graag weer terug.

### AlbertDrenthen - 4/5
*May 2026*

We zijn net weer terug van een week Wommels. We stonden heerlijk aan het water met prachtig uitzicht!
Alle Qr codes schepten enige verwarring, maar na een telefoontje met Iris is het heel goed opgelost!❤️
Als je een nieuw huis hebt is er ook veel waar je aan moet wennen!
Zo is het ook met een nieuw toiletgebouw.
We hebben leuk gefietst en gewandeld.
Nu nog een Qr code om mooi weer te bestellen😂

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651108354.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651221685.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217292.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217291.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206543.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/wommels/10329/de-appelhof-camperplaats-jachthaven)