# blue:beach

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
meerdere kampeerterreinen - geen percelen maar open ruimten - grootste binnen- en buitenstrandlocatie in het Ruhrgebied - centrum 6km

## Locatie host

## Adres
Luhnsmühle 2
58455, Witten, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.43773682, 7.28776545

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 13.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ninamarino - 1/5
*August 2024*

Achtentwintig euro voor een weiland met veel schroot waar campers staan vind ik best duur. Geen wifi maar we hadden wel even een pauze nodig en een plek om te overnachten dus we konden niet anders dan hier blijven

### MKL77 - 4/5
*July 2024*

Mooie plek , je hoort de snelweg wel een beetje. Reserveren lukte niet, bij aankomst genoeg plaats.

### Kerli - 4/5
*August 2022*

Goede plek voor een overnachting of als je naast de deur een evenement wilt bijwonen. Onverdeelde staanplaatsen voor stacaravans, caravans en tenten. Bent u echter op zoek naar totale rust, dan bent u hier aan het verkeerde adres, want u kunt de aangrenzende snelweg duidelijk horen. Anders was alles heel gemakkelijk en ontspannen, geen 5-sterren plaats, gewoon mijn ding. Zeer coole plaatsexploitanten ..... Ik kom snel terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063214.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063215.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063216.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063217.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207483.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/witten/103400/bluebeach)