# P Frauenkloster Jerusalim

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Wandelen
- In de bergen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### ZonnigeDag - 5/5
*December 2025*

Prachtig! Alles wat hieronder staat klopt. Wij kwamen boven volledig over geasfalteerde deel/weg. Prima te doen. We werden uitgenodigd om het schattige kerkje te bezoeken en de binnentuin. Ook lieten ze ons een soort winkeltje zien waar we een wijntje gekocht hebben.
Buiten de poort mochten we een nachtje blijven staan. Allervriendelijkste mensen. De man heeft zelf het kruis, wat je hoog ziet staan op de berg, geplaatst! :)

### dickike - 5/5
*May 2025*

Rust, natuur en gastvrijheid, dus 5 sterren voor ons. Onze navigatie had er wel zin in en stuurde ons een paar kilometer over een stenig onverhard pad. Gelukkig had onze 4WD California er geen probleem mee. 2 km voor het klooster kwam er toch nog een verharde weg.
Coordinaten niet helemaal juist, het klooster ligt een km verder aan het einde van de verharde weg.

### Alphons---Ria---GLOBETROTTERS - 3/5
*September 2024*

Als de wereld er zo eens uit zou zien, hoe liefdevol en in alle rust leven….!
Een mooie rondleiding gehad door de tuinman, en waarschijnlijk de enige man, die daar rondloopt.
Hij bood aan om de nacht voor de poort te blijven staan, maar wij willen iets meer uitzicht en zijn 25km verder naar het Lucas klooster gegaan.
site code: N 38.39540 -
O. 22.74583
Ook hier mag je op de parkeerplaats overnachten, met een waanzinnig uitzicht.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651075842.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651219071.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651219070.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651219068.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217782.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/griekenland/centraal-griekenland/municipal-unit-of-davlia/104079/p-frauenkloster-jerusalim)