# Saint Evroult Notre Dame Des Bois

**Beoordeling**: 3.67/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
aan rand vijver en recreatiegebied - uitgerust met een 24-uurs receptieterminal - centrum 300m

## Locatie host

## Adres
Route de Sainte Gauburge 117
61550, Saint-Evroult-Notre-Dame-du-Bois, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.7898168, 0.4674101

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Zwemmen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12.4 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Noway  - 4/5
*December 2024*

wat een prachtige plek. Redelijk verharde plaatsen. prima met deze natte tijd. super stil en aan het meertje. de bakker om de hoek.
sanitair nieuw en schoon.
Een aanrader!

### Boef-team on tour - 4/5
*January 2024*

Wij stonden hier tijdens de jaarwisseling,  geheel geen vuurwerk, perfect voor de hond ! Aanrader jaarwisseling !
CP is gunstig gelegen, heerlijk stil, goed verzorgd.  De plaatsen zijn verhard, het tussenliggende gras niet. Dat bleek toen wij vast kwamen te zitten, het telefoon nr gebeld en daar kwamen de hulp troepen.  Na enige minuten stonden wij weer op verhard terrein. Bedankt aan Burgemeester die ons samen met zijn vriend geholpen heeft!

### RoodRunner - 3/5
*July 2023*

Prima CP met nieuw toilet gebouw, 2 maal wc en twee maal douche warm. Wifi was redelijk tot goed en bij de prijs inbegrepen. Nieuwe camper service plaats met sani zuil. Heel rustig gelegen.
Wij waren hier eind juni maar waren de enige gasten met nog een groep jonge kinderen met begleiding.

Maarten en Ellen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076787.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076788.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076789.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076790.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651076791.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/saint-evroult-notre-dame-du-bois/104121/saint-evroult-notre-dame-des-bois)