# Covadonga P3

33589, Cangas de Onís, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.3154518, -5.06859119

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [ ] Water

## Omgeving
- Wandelen
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 2 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### derdicke01 - 5/5
*July 2025*

Fijne plek voor de nacht. Parkeren kost nu € 3 voor 24 uur, maar alleen op de dag dat de parkeerplaats bezet was, dus tot middernacht! De bus kost € 9 per persoon.

### redcliff - 3/5
*June 2025*

prima plek om bus naar de meren (lagos de covadonga) te nemen. je moet echt een reserveren, wat wij niet hadden gedaan, dus we konden pas later op de dag een bus nemen.
Wandelen bij de meren is prachtig, maar er was op 18 juni geen enkel restaurantje of koffietentje open. Dus eten en drinken meenemen!
De camper plaats is een grote parkeerplaats. Prima om te overnachten wij voelde ons er veilig.

### Camperreis2024IberischSchiereiland - 1/5
*January 2025*

Wij vonden dit geen prettige locatie doordat tot midden in de nacht verkeer gevoelsmatig langs de camper  rijdt.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651078224.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651079503.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651079461.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/asturie/cangas-de-onis/104177/covadonga-p3)