# Stellplatz am Winterhafen

**Beoordeling**: 3.14/5
**Aantal reviews**: 111
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie aan de Donau - verkeerslawaai mogelijk van B8 en spoorbaan - supermarkt 300m - centrum 3,5km

## Locatie host

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Ger51 - 4/5
*April 2026*

Prima camperplek. Geen voorzieningen, alleen prullenbak. In 20 minuten fiets je naar het oude centrum op vrijliggend fietspad. ‘s Nachts rustig. Begin april geen last van verkeer naar cruiseschepen. Bakker komt om 7.30 uur volgens eigen zeggen. Zaterdags om 10.30 uur.

### Han&Michel - 3/5
*March 2026*

Mooi gratis plekje aan de Donau. Géén voorzieningen. Wel vuilnisbak. Wij zijn s'avonds naar een Turks grilrestaurantje gelopen(2,5km) Wij vonden het erg rustig. maar het was pas 8 maart. Dus nog geen drukte van de rondvaartboten.

### Erik.naudts@skynet.be - 4/5
*September 2025*

prima plaats,rustig snachts.
op 3km van Passau,bezochten we met fiets. mooie fietsroutes langs de Donau,wij reden tot wesenufer en konden  daar via de brug langs de Oostenrijkse kant terugfietsen.Mooiere fietsweg naar mijn mening.
wij bleven er 2 nachten.Is gratis,enkel vuilbakken.
prima plek als tussenstop!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650699284.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650699289.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650699290.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711444.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711445.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/passau/10428/stellplatz-am-winterhafen)