# Zurawi Jar

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.5/5

bij privé woning met B+B  -  midden in de natuur - prachtig uitzicht
 dieren (reeën, herten, vossen, vogels, elanden, dassen, kraanvogels, wolven) en vooral rust-  Toruń 40km - diverse excursies mogelijk per auto, trein, fiets, kano of te voet.

Czystochleb 39A
87-200, Zieleń, Polen

- Decimal: 53.2304561, 18.9155252

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [ ] Toilet

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | PLN 90 |

### Jan-en-Marlin - 3/5
*June 2025*

Eenvoudige camperplaats bij B&B. Maar op een mooie plek in de natuur. Vriendelijke Nederlands sprekende eigenaren.
Wij betaalden 20 Eur.

### Ozzzkarrr - 5/5
*May 2025*

Met mijn gezin reisden we met een camper en brachten hier één nacht door. De plek is erg rustig en dicht bij de natuur. De eigenaren, Andy en Agata, zijn vriendelijk en behulpzaam. De camping ligt vlak bij Wąbrzeźno. Een leuk stadje met mooie meren. Ik kan een verblijf in Zurawi Jar van harte aanbevelen.

### DePalootjes🇳🇱 - 5/5
*August 2024*

Wat een prachtige locatie! De natuur, de stilte, de vrijheid. In een veld vol wilde bloemen stonden wij hier 3 nachten met de camper. Onthaasten bleek ineens zo makkelijk;-). Vriendelijk echtpaar, wij voelden ons zeer welkom. In de nabije omgeving zijn voldoende dingen te zien of te ondernemen. Op fietsafstand is er een supermarkt in een leuk dorp met een mooi schoon meer (incl palmbomen;-)).
Unieke plek!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651083064.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206385.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206383.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206381.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-koejavie-pommeren/zielen/104426/zurawi-jar)