# Auberge Sama Glamping (La maison Rurale)

## Overzicht
**Status**: ACTIVE
**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 104482
**Beoordeling**: 4.67/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
een leuke plek met een prachtig uitzicht op de duinen -  restaurant als je iets lokaals wilt eten - vriendelijke eigenaar die meerdere talen spreekt - in het dorp

## Locatie host

## Adres
N13
, Et-taous ⵟⴰⵡⵙ الطاوس, Marokko

**GPS-locatie**
- Decimal: 31.0831544, -4.00758

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MAD 50 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### kbreunissen - 5/5
*April 2026*

mooie locatie, met grote camper via de zij ingang het terrein op. we,stonden voor de duinen. prachtig. beleefde persoon liet ons parkeren waar we wilden.

### dirkenmaria - 4/5
*May 2025*

Leuke plek aan de voet van een zandduin. Vriendelijke eigenaar die je graag van dienst is. Eten, schaduw/verkoeling en Wifi binnen in het hotel. Sanitair basic, wel schoon.

### Spotvogel - 4/5
*January 2025*

Nadat wij alle prachtige reviews gelezen hadden verwachten wij hier een drukte van jewelste, toch stond wij hier anderhalve dag in ons eentje. Alleen het sanitair was matig maar met een warm straaltje . De gastheer Mbarak slooft zich uit om het helemaal naar je zin te maken. Dromedaris tocht en 4x4 tocht in de woestijn om o.a. de recent ontstane meren te bezoeken. En natuurlijk een onvergetelijke zonsondergang in de woestijn. Een echte aanrader

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/dacbb238-036f-4725-902c-91f0c94ea77b/5e5f8422-bbad-4720-b9c3-adf7d39de122.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651083755.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651083623.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651083624.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651083625.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/draa-tafilalet/et-taous-ⵟⴰⵡⵙ-الطاوس/104482/auberge-sama-glamping-la-maison-rurale)