# Parking de autocaravanas La Serradora

**Beoordeling**: 4.61/5
**Aantal reviews**: 28
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Parkeerplaats voor campers en caravans - natuurpark Las Villas: 3km - afrit naar de snelweg A-32: 800 meter - centrum  1km

## Locatie host

## Adres
Calle Ramón y Cajal 213
23330, Villanueva del Arzobispo, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 38.16388573, -2.99636818

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Peter@62 - 5/5
*April 2026*

Prima camperplaats. ruime plaatsen die trapsgewijs liggen en super recht zijn. Géén levelers nodig. Bij aankomst was er niemand, dus gewoon geïnstalleerd. Uurtje later kwam Manuel. Super vriendelijk. Hij gaf nog uitleg over het dorpje, de supermarkt en het café om de hoek. Sanitair ziet er goed uit. Ik weet niet wat sommige mensen nog meer van een camperplaats verwachten (zwembad met glijbanen of zo?). En dat voor 13 Euro.
Chapeau Manuel

### Olmedotour - 5/5
*April 2026*

Ik ben Manuel, en ik wil graag zeggen dat er in deze wereld goede en slechte mensen zijn. De persoon die de laatste opmerking maakte, laat zien wat voor soort persoon hij is. Als je ergens komt en het bevalt je niet, of je hebt er om welke reden dan ook geen interesse, dan ga je gewoon weg. Maar deze persoon is hier gekomen om kwaad te doen, en een gezin is voor hun levensonderhoud afhankelijk van deze zaak.

Ik wil benadrukken dat mensen die hier komen niet hoeven te blijven als ze het hier niet naar hun zin hebben, maar ze zouden een bescheiden gezin ook niet moeten kwetsen met dit soort opmerkingen.

### Eduard-Alexander - 1/5
*April 2026*

Begrijp voorgaande reviews niet. Toen wij aankwamen was het een troosteloze, verlaten plaats. Kan niet oordelen over eigenaar en sanitair,  niet gezien, zijn meteen vertrokken. Omgeving leek ons ook niet aantrekkelijk.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651084416.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651086686.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651084418.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651084419.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651084420.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/villanueva-del-arzobispo/104522/parking-de-autocaravanas-la-serradora)