# Camping De Sangershoeve

**Beoordeling**: 4.32/5
**Aantal reviews**: 31
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping met camper/kampeerplaatsen - adults only - in Maasplassengebied - verwarmd sanitair - fietsenstalling - Thorn 10km - centrum Ohé en Laak 1km

## Locatie host

## Adres
Prior Gielenstraat 4
6109 AB, Ohé en Laak, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.11007887, 5.84713044

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- SVR - Stichting Vrije Recreatie

## Reviews
### TonnyJeanne - 5/5
*May 2026*

Mooie camping met alles wat je nodig hebt, en supernetjes onderhouden.
Vriendelijke ontvangst en knooppunten kaart met fietsroutes.
Alle lof voor Inge, we belde haar omdat ik een ongelukje had en met een flinke snee in de vinger naar de spoedpost moest in Roermond, geen probleem, ze haalde ons op bij de camper en bracht ons naar het ziekenhuis.
Superbedankt! Inge en Bart
wij komen graag nog eens terug.

### WijnCamper - 5/5
*May 2026*

heerlijk rustige camping.
mooi onderhouden en vriendelijke ontvangst.
we vonden het aantal douches en toiletten wat weinig voor het aantal plekken, maar hebben het niet als vervelend ervaren
sanitair was wel heel schoon.
we komen zeker terug

### user770893432 - 4/5
*September 2025*

Prima camping en ja..je hoort de autosnelweg, maar wij vinden t niet storend! Het “mobiele sanitair-gebouw” is erg weinig voor het aantal plaatsen die hier gebruik van maken, voor de dames: 2x damestoilet-1x douche-1x wastafel. Begrijp dat in drukke periodes dit een probleem kan zijn!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651085807.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651093950.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651093948.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651093841.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651085808.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/ohe-en-laak/104580/camping-de-sangershoeve)