# Camping Moonen

**Beoordeling**: 3.38/5
**Aantal reviews**: 8
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camperplaats en kampeerplaatsen op camping - 2e en volgende nachten korting - 1-10/1 -04 extra elektra kosten - aankomst vanaf 12.00u - Loonse en Drunense Duinen  300m - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Loonse Molenstraat 42A
5175 PT, Loon op Zand, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.62679658, 5.09797189

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Reviews
### cocoon1969 - 3/5
*November 2025*

De ligging is goed.
Sanitair kan er mee door.
WiFi is niet goed.

### AndreHeja - 4/5
*April 2025*

Wat verwacht je als je redelijk goedkoop bij een boer gaat staan? De boer ea zijn 12 uur alleen voor jou beschikbaar, koeien geurtjes en geluiden horen er niet bij? Mensen toch. Wij vinden dit een meer dan goede SVR camping. Sanitair is prima in orde. Zonnige standplaatsen. Alleen de wc stort was ons niet direct duidelijk. WIJ KOMEN ZEKER TERUG. BEDANKT.

### Loes-Wagtendonk - 3/5
*May 2024*

Mooie locatie nabij de Druunse duinen. Wij misten bij aankomst even een kort welkomst praatje met wat uitleg van heer Moonen. We troffen zijn zoon? aan bij aankomst, begin van de middag, en die was nog in ochtendjas.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651159371.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651243702.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651243701.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651243700.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651212338.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-brabant/loon-op-zand/104602/camping-moonen)