# Camperplaats Leudal

**Beoordeling**: 4.86/5
**Aantal reviews**: 196
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Gelegen bij Aspergeboerderij Oppe Haes - streekwinkel - rondleiding - natuurgebied Leudal  - bosgebied met hondenveldje - centrum 1.6km

## Locatie host

Hoi wij zijn  Ruud en Elle en naast passievolle eigenaren van Aspergeboerderij Oppe Haes, sinds 2023 de trotse eigenaren van Camperplaats Leudal.  Wij genieten ervan gasten te begroeten en te kunnen laten genieten van ons mooie plekje aan de bosrand, waar rust, natuur en bourgondisch genieten samen komen.

Daarom is onze camperplaats meer dan alleen een plek om te overnachten. Er zijn 25 royale camperplaatsen, met alle voorzieningen die je als kampeerder nodig hebt. Daarnaast ontvangen wij vanaf het voorjaar van 2024 ook gasten op ons aparte tentenveld.

Wij zijn altijd wel in de buurt als u vragen heeft of voor tips in de omgeving.

Wij hopen dat u binnenkort eens komt genieten in onze natuurlijke omgeving!

'Hoje"

## Adres
Eind 4
6088 NC, Roggel, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.25323905, 5.92373835

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Duomobielrveer - 5/5
*April 2026*

Uitstekend verzorgde camperlocatie, alles top in orde, sanitair, water en afval. Mooi vrij gelegen aan de rand van het bos en de aspergevelden. Je wandelt zo het bos in en je kunt er heerlijk fietsen in de regio. Natuurlijk zijn er in deze tijd de heerlijke asperges.

### Ha&He - 5/5
*April 2026*

Afgelopen weekend weer drie heerlijke dagen gehad! Heerlijk qua rust en lekker asperges eten. Mooie fietsomgeving en vriendelijke eigenaren.
Tip voor de liefhebbers van asperges en lekker uit eten gaan: bij restaurant ‘Preuverie Bekkers Marie’ in Roggel heeft men in mei nog een aantal aspergemenu-dagen (te zien op hun website). Met asperges van Oppe-Haes😃.Wij genoten ervan op 19 april!

### h_en_a - 5/5
*April 2026*

Drie nachten verbleven op deze geweldige camperplaats. alles tiptop in orde hier. prima schoon sanitair, en zeer royale veldjes . Op vrijdag een frietkar maakte het compleet!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/42cbce36-d913-4c33-9483-3f5ac59e8324/5c44da6a-f108-40e7-affb-7c00486af2ec.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651137657.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651223592.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217546.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217068.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/leudal/roggel/104713/camperplaats-leudal)