# Campania in Albania Camping

in de bergen - SH8 ca 1km - restaurants 3km

6HV4+X9R
, Orikum, Albanië

- Decimal: 40.2449875, 19.5558906

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Max. camperlengte: 6 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | ALL 1700 |

### Maurice&Willemien - 5/5
*April 2026*

Vriendelijke ontvangst. Erg leuk, beetje verwilderd terrein. Redelijk vlakke plaatsen. 's nachts heel donker en stil, dus heerlijk geslapen. Alle voorzieningen aanwezig, incl. mini badkamertjes met wastafel, warme douche en toilet. ook afwasplek heeft warm water. Wij stonden er voor 15,- euro incl. stroom. Aanrader!

### Meicamper - 3/5
*September 2025*

Een mooi plekje en een vriendelijke gastheer. De eerste nacht stonden we met vijf campers, de tweede met twaalf. Eigenlijk een beetje veel.

Het sanitair had een fikse schoonmaakbeurt nodig. We hebben er zo min mogelijk gebruik van gemaakt. De douches waren lekker warm.

### lucygreenalll - 5/5
*April 2025*

De weg naar de camping is een beetje hobbelig, maar als je er eenmaal bent, is het de moeite waard. We werden begroet door de geweldige gastheer Gazi, die ons uitnodigde in zijn huis voor wat Raki. We hadden een kleine camper en een geweldige plek. De prijs is het meer dan waard, alles was inbegrepen. Prachtig landschap, rustige nacht. Voelde me erg veilig en goed verzorgd.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651089684?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651240822.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194178.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194177.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194176.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/albanie/zuid-albanie/orikum/104738/campania-in-albania-camping)