# Camping de Rooëjbes

6086 PV, Neer, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.2712421, 5.9627357

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 27 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Stefan&Petra - 5/5
*May 2026*

Gereserveerd voor 4 nachten , maar door ziekte konden we pas een dag later aankomen. We konden zelf een plek uitzoeken. leuk terras erbij ook (helaas gesloten). Terrein leuk ingedeeld en mooie plekken. Toiletten prima en douches met heerlijk warm water. Allemaal super netjes. Helaas moesten we ook weer een dag eerder weg en werd er gewoon netjes voor twee nachten berekend! Super service! wij komen graag nog een keer langs als we in de buurt zijn!

### DijkmanJ - 4/5
*June 2024*

wat een fijne plek, schoon sanitair, heerlijke douche! aardige eigenaar, en een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen! gr fam Dijkman

### kuus - 5/5
*May 2024*

Nette, schone camping met een gezellige indeling. Bij aankomst kregen we een gelukspoppetje, erg leuk. Mooie omgeving om te fietsen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651090308.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651090305.JPG?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651090306.JPG?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651090304.JPG?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651090309?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/neer/104777/camping-de-rooejbes)