# Camping Cambrils Caban

Carrer del Camí del Más de Clariana s/n
43850, Cambrils, Spanje

- Decimal: 41.0755435, 1.1068715

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

**Bel:** +34977351030

| 3/24/2026 - 10/14/2026 | EUR 21.4 |

### Anton-Knippels - 2/5
*April 2026*

Wij hebben hier gestaan v.a. 20 maart. de eerste dag dat de camping weer geopend was. In rij 13, aangegeven met grote gele stenen kregen wij een ruime plaats aangewezen met stromend water en een afvoerputje op de plek. Het nieuwe toiletgebouw, waarbij wij vlakbij stonden, schiep hoge  verwachtingen. Dat de elektra nog niet was aangesloten was, na een melding onzerzijds, snel verholpen.  Over koud douchewater hebben wij meerdere keren geklaagd.

### Transet - 3/5
*April 2026*

We zijn hier met Pasen en zijn verrast door wat er voor €50 per nacht wordt aangeboden.

De staanplaatsen zijn nauwelijks toegankelijk voor een voertuig van 7 meter.

Er is een nieuw sanitairgebouw, maar het water is soms warm, soms koud. Verder is het erg rommelig.

Het strand is vlakbij.

...

### GroBo05 - 3/5
*September 2025*

1e indruk vonden we het wat rommelig tonen
plekje wat we eerst kregen was niet echt ruim en opletten met de knoesten aan de lage bomen.
uiteindelijk toch maar een plekkie opgeschoven.
vrij nieuw toilet gebouw warm water was toch wel een probleem.
het zwembad ging ook om stipt 17.00 uur dicht, wat met de temperaturen van rond de 28° ook wel jammer was.
aanloop route naar het strand is prima we betaalden voor 3 nachten €70,-

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/09f7e775-42a2-4bd2-aa70-4df0f6e1b532/4376f45b-88d5-4b48-bd51-811b08ab6dfa.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651148327.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280243.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651264554.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651263930.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/cambrils/104873/camping-cambrils-caban)