# Camping Cambrils Caban

Carrer del Camí del Más de Clariana s/n
43850, Cambrils, Spanje

- Decimal: 41.0755435, 1.1068715

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/24/2026 - 10/14/2026 | EUR 21.4 |

### markaustin - 5/5
*May 2026*

Ik sluit me aan bij de vorige reactie: €25 per nacht op ACSI met elektriciteit voor een premium staanplaats. Veel ruimte, geen overhangende bomen, nieuwe toiletten en brandschoon. Aardig personeel bij de receptie, ze deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Het enige minpuntje is dat de camping erg zanderig is, maar daar kunnen we wel mee leven.

### John&Yvon - 4/5
*May 2026*

wat een zeikers allemaal je staat hier perfect. Dicht bij het strand, boulevard Salou/Cambrils. prachtige ruime plekken voor €25,00 per nacht. sanitair ik kom zeker terug . prima

### Anton-Knippels - 2/5
*April 2026*

Wij hebben hier gestaan v.a. 20 maart. de eerste dag dat de camping weer geopend was. In rij 13, aangegeven met grote gele stenen kregen wij een ruime plaats aangewezen met stromend water en een afvoerputje op de plek. Het nieuwe toiletgebouw, waarbij wij vlakbij stonden, schiep hoge  verwachtingen. Dat de elektra nog niet was aangesloten was, na een melding onzerzijds, snel verholpen.  Over koud douchewater hebben wij meerdere keren geklaagd.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/09f7e775-42a2-4bd2-aa70-4df0f6e1b532/4376f45b-88d5-4b48-bd51-811b08ab6dfa.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651148327.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280243.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651264554.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651263930.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/cambrils/104873/camping-cambrils-caban)