# Erholungsgebiet Waldvelen

46342, Velen, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.90167, 7.01167

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [ ] Shop of kiosk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Theo-&-Tine - 5/5
*August 2025*

De ontvangst was uitermate vriendelijk en gastvrij. Wat hebben wij het hier naar de zin gehad. Mijn vrouw en ik met onze camper en onze dochter, schoonzoon, en hun twee jongens van 2 en 5, met hun vouwwagen. Met name de kinderen konden hun heerlijk uitleven met de ruimschoots aanwezige fietskarren, skelters en diverse speeltoestellen.  Er waren o.a. drie volledig luxe ingerichte badkamers, een keuken, fitnessruimte. De 5 sterren volledig waard!

### drea96 - 5/5
*August 2025*

Prachtige camping❤️ Ongelooflijk vriendelijke eigenaren, schoon en modern sanitair. Broodjesservice, drankautomaat (wijn, bier, frisdrank en koffie). Er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen, zoals skelters, speeltuinen en een dierenpark. Een echte aanrader❤️

### BieneMaya80 - 5/5
*August 2025*

Gewoon een fantastische plek: vriendelijke mensen, schone, moderne faciliteiten, heeeel kindvriendelijk... TOP! De kampeerplaats ligt aan een bosweide, rustig, idyllisch en prachtig.
Een echte aanrader!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650660450.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651151687.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651137076.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651137075.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651137072.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/velen/105/erholungsgebiet-waldvelen)