# I Giardini delle Fate

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.26/5

bij volkstuinen - barbecueplaats en tafels in de buurt van onze moestuinen - goed bereikbaar met het openbaar vervoer - centrum 4km

Piazza Salerno 3
90146, Palermo, Italië

- Decimal: 38.1549989, 13.3387059

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

### fabbione - 1/5
*January 2026*

Allereerst: we hadden op 16 december via WhatsApp gereserveerd, maar toen we op de avond van de 30e aankwamen, werd ons gevraagd of we wel gereserveerd hadden, omdat alles vol zat! En laten we er ook nog aan toevoegen dat het niet bepaald de idyllische plek is die beschreven wordt; het is praktisch een moeras door de regen, en de staanplaatsen zijn op een nogal rommelige manier aangelegd, of beter gezegd, op een rommelige manier! Er zijn geen rioolbuizen (licht/donker) omdat het biologische tuinen zijn (zeggen ze...). Een hutje met toiletten en een douche (daarover zal ik verder geen commentaar geven!).

### Rob.Kramer - 4/5
*November 2025*

rustige groene basic camping. midden in het drukke Palermo. wel een beetje lastig te vinden. prima om Palermo te bekijken.

### grandtour-imaginer - 4/5
*June 2025*

prettige sfeer, we stonden onder een olijfboom die heerlijke schaduw gaf, met uitzicht op de volkstuintjes. Het  douchewater is heerlijk, de ruimte is spartaans. Vriendelijke beheerder die ons via whatsapp vooraf info toestuurde over het tuininitiatief, de poort en de code.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651094649.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651149067.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651149066.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651146295.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651146294.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sicilie/palermo/105001/i-giardini-delle-fate)