# Fam. Schumacher

53940, Kreuzberg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.44407078, 6.49097998

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 18 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Hielke-Bouwhuis - 2/5
*December 2025*

wij hebben hier afgelopen nacht 3 december gestaan. we hadden deze plek gekozen vanwege de vijfsterren. Deze waardering vinden wij veel te hoog. De prijs is 16 euro om op een ongelijk rommelig terrein te staan. er is een Douche maar deze kost 3 euro per persoon om te mogen douchen. temperatuur badkamer 8 graden. Voor de wintermaanden geen aanrader. prijs kwaliteit verhouding klopt niet.

### Gui-renild - 5/5
*November 2025*

eigenaars zijn super vriendelijk behulpzaam rondleiding gehad alles aanwezig wegkomen zeker terug 👍

### Martine - 5/5
*October 2025*

Heel gastvrij ontvangen.  Duidelijke uitleg/rondleiding gekregen.  In totaal zijn er nu 14  plaatsen.  Ook aan kinderen is gedacht.  Genoeg te doen. Klein winkeltje met lokale producten. Wij hebben nog honing gekocht. Alles gaat in goed vertrouwen.
We waren de enige bezoekers, maar dat komt door de tijd van het jaar. Dan is het wat rustiger.  Er was sanitair op 2 verschillende plaatsen. Eén sanitair-groep was helemaal. Alles super schoon.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651098429.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651121264.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651098436.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651098437.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651098441.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/kreuzberg/105202/fam-schumacher)