# Camping Agilityhof

**Beoordeling**: 4.25/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Kampeerplaatsen bij honden sport centrum - voorjaarsvakanties = hoogseizoen zie website - centrum Ingen 3km

## Locatie host

- Decimal: 51.95235887, 5.44694747

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### GerenTanja - 5/5
*July 2025*

Wat word dit een geweldige camping .
We hebben er met zoveel plezier gestaan .
Ook al was het sanitair nog niet af ,het was geweldig .
lieve groet Tanja en Lyna 🐾🐾

### BlazingAmber - 5/5
*August 2024*

Nieuwe leuke camperplaats met mogelikheid voor je honden om agility te trainen.
Steile korte toegangs pad waar ik mij zorgen over maakte om weer de weg omhoog te komen. Maar het viel helemaal mee. Het pad is goed bestraat. Stroom nu nog via haspel en 1 wc. Pauwen en kippen geluidjes maken het plattelands gevoel compleet. Honden kunnen heerlijk zwemmen. De weg hoor je snachts niet. Ben is uiterst behulpzaam, vrolijk en vriendelijk.

### G.Dol - 2/5
*June 2024*

Omdat de grond erg nat was konden we van de eigenaar onze camper op een pad direct naast het hek langs de provinciale weg neerzetten. Veel verkeerslawaai. In de App van Campercontact staat ‘onbekend’ bij stroom, douche en water. Er was een hok van 1 bij 1,5 met daarin een douche en toilet. Dat is ook het enige punt waar je water kon halen. Met stroomhaspels werden we voorzien van stroom. Er zijn geen stroompalen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651106661.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651205742.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651106684.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651106682.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651106681.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/gelderland/ingen/105579/camping-agilityhof)