# Camperplaats Lake Park

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.5/5

vlak bij het meer van Overmere Donk in de Scheldevallei - voor wandelaars ,fietsers, rustgenieters en natuurliefhebbers - registreren via Camprea

Frans Broeckaertlaan 37
9290, Berlare, België

- Decimal: 51.04683913, 3.97414571

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [ ] Toilet

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 21 |

### rockyrambo - 1/5
*May 2026*

Ik had geboekt voor vandaag en morgen (2 nachten) en kan door omstandigheden ( zwaar onweer over woonplaats, huis half ondergelopen, grote schade,....)niet naar de camperplaats gaan. Vriendelijk gebeld naar Lake Park om beetje medeleven te krijgen en alsnog te annuleren met geld terug ofwel boeking te verplaatsen naar latere datum. Het werd prompt geweigerd door de verantwoordelijke van de camperplaats. Geen medeleven, geen mensenkennis.!!!!!!!

### fiatlmc1 - 4/5
*May 2026*

5 dagen op deze Camperplaats doorgebracht . Het is ons prima bevallen. Idd beetje vervelend dat er geen afvalbakken zijn. Met het warme pinksterweekend begon alles toch een beetje te ruiken Maar goed , we hebben alles een beetje gesorteerd en dan lukt het wel . Er is veel horeca en winkels op loopafstand. Ook schitterende wandel en fietsomgeving. Wij komen zeker terug.

### Greynomads - 2/5
*May 2026*

geen goede prijs/kwaliteit verhouding zo zonder toilet, douche of afvalbak, positief is dat de wifi van prima kwaliteit is, TV kijken via mijn android box gaf geen enkele verstoring. Ook een mooie fietsomgeving rond het Donkmeeer en naar de Schelde. Ook jammer dat je niet zonder stroom kun kiezen, dat hebben wij niet echt nodig

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651113950.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651265428.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651265427.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651222150.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207645.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/berlare/105771/camperplaats-lake-park)