# Reisemobilhafen Überlingen

88662, Überlingen, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.7594473, 9.1804413

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 18 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Travelingvikings - 2/5
*October 2025*

Speel alleen in de buurt waar we ruimte voor hadden. Het was moeilijk te vinden, overwoekerd, naast een trein die tot 22.30 uur rijdt en weer vanaf 7.00 uur, en aan een drukke weg. We moesten ons registreren om in te checken, en dat was niet makkelijk. Het is eigenlijk een parkeerplaats achter een spoorlijn.

### Fremier - 3/5
*September 2025*

Wij hebben hier 1 nacht gestaan á €18 (via betaalautomaat) en dit was heel goed te doen. we waren wat later op de avond aangekomen tegen 20:15 uur. Heerlijk gewandeld langs de Jachthaven en konden nog lekker eten bij Keller-Werft Gastronomie. (een aanrader). Verder geen voorzieningen maar daarvoor is het ook een parkeerplaats. Geen last van de treinen en verkeer gehad ‘’s nachts.

### deking - 1/5
*June 2025*

Volgens campercontact lozen van casettetoilet en afvalwater gratis helaas je kunt hier sowieso zo niets lozen ook niet betaald dus voor deze cp. van toch €18 maar 1 ster,is eigenlijk al teveel je staat ook nog vast tussen de openbare weg en het spoor.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143823.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170986.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170985.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170984.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170983.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/uberlingen/106007/reisemobilhafen-uberlingen)