# Degernäs Camping

**Beoordeling**: 4/5
**Aantal reviews**: 2
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
een deel van de camping ligt aan het water en heeft een prachtig uitzicht - centrum 3km

## Locatie host

## Adres
Degernäs 414
693 35, Degerfors, Zweden

**GPS-locatie**
- Decimal: 59.2515259, 14.459293

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij
- Sauna dichtbij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 6/16/2026 - 8/13/2026 | SEK 400 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### jckdak - 4/5
*August 2025*

Hoewel in deze app staat vermeld dat de camping gesloten is, is dat niet het geval. Als je aankomt als de receptie dicht is, vind je de sleutel voor elektra en toiletruimte in een sleutelkastje en ontvang je de code per mail. Sanitair is verouderd maar schoon. geen broodjesservice, supermarkt op 4,5 km. leuk meer waar bij warm weer vast veel vertier is. Goed gratis internet. plaatsjes in de omgeving zijn niet zo bijzonder. Wij bezochten Orebro.

### WoMo_Tour - 4/5
*July 2023*

Hier een nacht gestaan. Erg mooie plek. Sanitaire voorzieningen zijn unisex en schoon. Wat ons minder beviel is dat het sanitair met een sleutel te bereiken is. We vinden het een beetje onpraktisch als we met kinderen reizen. wij komen graag terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/545172b2-e4bc-4d23-aef1-9a3f51aabba7/4eaee1eb-8694-4b75-9dcb-a9bf0fabb3ea.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651116872.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651283988.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651283987.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651274440.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/orebro-lan/degerfors/106133/degernas-camping)