# Ställplats - Husbil

Färjevägen 2 2
442 31, Kungälv, Zweden

- Decimal: 57.8624054, 11.99642632

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 150 |

### LubBetOnWheels - 3/5
*September 2025*

Camping en camperplaats zijn met overgenomen. prijs is SEK 295 in plaats van 150, zoals op site vermeldt.
Toilet en douches in souterrain. Oud en rook naar urine. Wel heel vriendelijke ontvangst in leuke winkel.

### 5over - 1/5
*August 2025*

De camping stond vol, pech voor ons. Maar om ons te helpen een optie: we mochten 500m verder achter kasteel staan en gebruik maken van sanitair. Het bord "verboden inrijden" moesten we negeren.
We moesten 300m via natte smalle grindweg zonder uitwijkmogelijkheid of zicht vooruit slippend omhoog. Boven bleek het meer een vuilplaats dan een camperplaats. En daar 300 sek voor vragen? Dit kan echt niet!
Na voorzichtige afdalen weer snel doorgereden.

### lucyallegria - 5/5
*July 2025*

Prachtige, rustige plek aan het water, zeer vriendelijke eigenaar, alles zeer ongecompliceerd, klein winkeltje met streekproducten.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651127032.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651195343.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651119190.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651127031.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651127030.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/vastra-gotalands-lan/kungalv/106259/stallplats-husbil)