# Kluczwoda camping

Kleine camping - aan beekje - tussen bomen -  Krakau 20km

Kluczwody 5
32-080, Zelków, Polen

- Decimal: 50.15156167, 19.81416942

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Max. camperlengte: 8 meter
- Verlicht terrein

- Wandelen
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | PLN 95 |

### Knut1993 - 2/5
*August 2024*

Zeer mooie en rustige plek.
Er werd ons echter duidelijk gemaakt dat voertuigen zo “groot” als onze camper eigenlijk niet gewenst waren (onze camper is 6,8m lang en 3,35m hoog). Helaas werden we dienovereenkomstig ontvangen en mochten we zonder verdere uitleg maar één nacht blijven!!! (niet omdat het volgeboekt was!) Bovendien zijn er maar 3 toiletten en 2 douches voor iedereen!!!

### Greefjes - 4/5
*August 2024*

leuke kleine camping aan een beekje. sanitair ok maar te weinig als de camping vol staat. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. De routebeschrijving geeft  aan dat je via een bospad moet. uiteindelijk kwamen we er wel met onze camper en door hulp van de eigenaar maar omrijden is aan te bevelen.

### matthy1990 - 5/5
*July 2024*

Super mooie plek. Wij waren er bij 30+ graden in het eerste weekend van de Poolse vakantie. Plaatsje aan de rivier, heerlijke verkoeling.

BBQ plaats te gebruiken.

Vriendelijke bij voorkeur betaling in cash. wij betaalden 95 zlotys voor camper + 2 volwassenen per nacht.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126144.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126146.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126147.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126149.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126150.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-klein-polen/zelkow/106703/kluczwoda-camping)