# Campingplatz Wiggeshoff

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.46787054, 8.24083918

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Betaald)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 17 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Juleo21 - 4/5
*January 2026*

Prima camping in mooi gebied met ruime plaatsen. Wij boekten voor één nacht. Sanitair was netjes en schoon.

### stpayne40@hotmail.com - 5/5
*August 2025*

Een absolute parel van een camping. Het terrein en de faciliteiten waren overal perfect onderhouden. De douches en toiletten waren brandschoon.
Het gebrek aan Engels was geen belemmering... en compenseerde ruimschoots ons gebrek aan Duits. Samen kwamen we er wel doorheen. 😁
Een zijweggetje naar de stad gaf toegang tot het fietspad dat helemaal naar Warstein Welt leidt voor een rondleiding door de brouwerij... wat is daar niet leuk aan! We bleven zelfs een extra nacht omdat we genoten van de locatie en de omgeving.

### Jeedee05 - 5/5
*June 2025*

alle hiervoor vermelde reviews kloppen. mooie plek aan rand. schoon toiletgebouw en heerlijk rustig. goede uitvalsbasis om te fietsen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128072.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196106.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651174403.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128718.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128717.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/warstein/106845/campingplatz-wiggeshoff)