# Trefechan Wen Coastal Barns

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.5/5

Kleinschalige camping - op wandelafstand van de adembenemende kust - met een fantastisch zicht op de Presili Hills - centrum 1.5km.

Llanwnda
SA64 0HS, Goodwick, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 52.00974928, -5.00935795

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | GBP 25 |

### HillebrandAnke - 5/5
*August 2024*

Prachtige plek. Hele vriendelijke ontvangst. Wij betaalden £ 25 voor de overnachting. Het lidmaatschap kost idd £ 12, maar daar heb je een jaar profijt van.
De voorzieningen zijn basic, voor ons geen punt, wij hebben alles bij ons. Er worden geen honden toegelaten.
Da’s ook lekker rustig. Fantastisch wandelen naar de kust. Waarschijnlijk ook goede fietsroutes, maar dat hebben wij vanwege het weer niet meer gedaan.

### JAR-AA - 3/5
*July 2024*

Mooi gelegen camping met veel wandelingen langs de kust. Zeer basale voorzieningen. Geen elektra. Kost 28 ons. Maar je moet ook lid zijn van de Greener Camping Club. Ter plekke lid worden kost 12 pond. Bij elkaar wel erg duur. Maar je kan dan op 120 andere groene campings terecht.

### SimonB - 5/5
*September 2023*

Mooi gelegen camping met uitzicht. Openbaar vervoer (bus 410 Goodwick bij school) naar Fishguard. met douche en toilet. Heerlijk stil en vlakbij kustvoetpad. Geen stroom. £25  2 pers.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128691.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206911.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206910.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651137831.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651129038.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/wales/goodwick/106888/trefechan-wen-coastal-barns)