# Camp 7

Camperplaats bij restaurant - centrum Bad Radkersburg 2.8km

Pfarrsdorf 34
8490, Bad Radkersburg, Oostenrijk

- Decimal: 46.70111469, 15.9642642

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/15/2026 - 10/15/2026 | EUR 15 |

### Ludwig1962 - 1/5
*January 2026*

Ik heb hier één nacht in januari doorgebracht. Ik kampeerde op de parkeerplaats naast de pizzeria.

De camping is in de winter gesloten en gaat pas weer open na de eerste nachtvorst. Er is geen water en er zijn geen toiletten.

De pizzeria is erg goed.

Daarom kan ik geen oordeel vellen over de camping.

De openingstijden kloppen niet.

### oppad - 3/5
*May 2025*

Mooie nieuwe camperplek, naast een lekkere pizzeria. We merkten dat het 4G signaal heel matig is, en daardoor het internet erg traag.
Wifi alleen in de pizzeria beschikbaar. Volgens de mevrouw van de pizzeria kun je het chemisch toilet lozen in de beschikbare toiletten. Nog veel onafgewerkte zaken o.a. urinoir zonder doorspoel mogelijkheid en buitenkeuken zonder water. Bad Radkersburg is mooi om te bekijken. Wij betaalden 25 euro p.n.

### RichardZon - 4/5
*October 2023*

Geweldige parkeerplaats, prijs-kwaliteitverhouding zeer goed, sanitair schoon, het enige nadeel is dat de gootstenen nog niet zijn aangesloten! Maar de pizza in het restaurant uit de houtoven is erg lekker...:)

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143635.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143650.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143651.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143652.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143655.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/stiermarken/bad-radkersburg/107680/camp-7)