# Villaggio Camping Torre Salinas

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.17/5

Diverse kampeerplaatsen op camping [zie website] - zie voor aanbiedingen voor aankomst en verblijf de website

Via Roma 140
09043, Murera/Muravera, Italië

- Decimal: 39.36683951, 9.59665452

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- In (stads) centrum

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 27 |

### Arjan-who-else - 2/5
*June 2025*

matige camping
voor 1 nacht wel
prima.
veel vaste plaatsen erg rommelig
ergens achteraan een plekje voor onze camper (7,5m)
matig sanitair (2 douches per m/v) voor alle gebruikers.
wel mooi de flamingo’s in de lagune voor de camping

### Frida12345 - 1/5
*June 2025*

Recensie: Ongelooflijk gemeen en harteloos – vermijd deze camping!

We vroegen of we gebruik mochten maken van de camperservice op weg naar de veerboot – we waren bereid om de prijs van een hele nacht te betalen. We hadden geen water meer, een kind van 1,5 jaar en een hond. De dame bij de receptie zei letterlijk dat het haar niets kon schelen en stuurde ons weg. Zo harteloos en gemeen – gewoon omdat we eerlijk waren. We hebben nog nooit zo'n onvriendelijk gedrag meegemaakt tijdens al onze reizen. Vreselijke houding!

### Chrisalis - 4/5
*May 2025*

Gewoon goede camping, zanderige plekken afgebakend met eucalyptusbomen. Aan de buitenrand stacaravans met houten veranda's  van de vaste Italiaanse gasten. Goede schone sanitaire voorzieningen. Restaurant, winkeltje, Italiaans ijs. Op loopafstand van lang zandstrand. Met ACSI €23 per dag met elektriciteit begin mei. Camping half vol.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651143893.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651245926.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651245925.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651245776.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651245773.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sardinie/mureramuravera/107697/villaggio-camping-torre-salinas)