# Agriturismo Tenuta del grillaio

- Maximale verblijfsduur: 48 uur

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

No specific pricing periods available.

### veggienugget - 5/5
*February 2026*

Wat een heerlijke plek om te staan!  Met ons camperbusje tussen de bomen, met uitzicht op het sfeervolle restaurant van Lucy. Vanuit hier hebben we de mooie stad Matera bezocht.
's Avonds hebben we genoten van de verrukkelijke 5 gangen maaltijd, met heerlijke wijn en de super attente gastvrijheid en vriendelijkheid van Lucy. En dat alles voor een heel redelijke prijs.
Echt een aanrader om hier te verblijven.
Theo en Aline

### Piloteguy - 5/5
*June 2025*

Fijne plek om te verblijven, lekkere locale keuken voor een zeer redelijke prijs. ideale uitvalsbasis voor fietstochten op lokale wegen zonder verkeer. Stadje Acquaviva de moeite waard van een bezoek.

### Kreekje - 5/5
*June 2024*

wij sluiten ons aan bij de vorige reviews, zeer mooie en rustige plek. Voordeel ook het verblijf is er gratis, het eten is van een geheel andere categorie, je kunt wel zeggen ster waardig. Petje af hoor het was heerlijk Lucy, ga zo door.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651180975.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651180973.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651180972.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651180966.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651180965.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/apulie/acquaviva-delle-fonti/107931/agriturismo-tenuta-del-grillaio)