# Ulvsvåg Gjestgiveri og Fjordcamping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.92/5

Welkom op onze rustige en ruime camping!
Zet je tent of camper op bij het water en word wakker met een adembenemend uitzicht op de Lofoten.
Onze camping ligt verscholen net buiten de E6 en is een verborgen parel voor reizigers die comfort zoeken en willen genieten van de ongerepte natuur van Noorwegen.

Neem je camper mee en kies een van onze royale staanplaatsen, waarvan veel direct aan de oever liggen. Schone en moderne toiletten en douches zijn vlakbij beschikbaar, wat je verblijf nog aangenamer en comfortabeler maakt.
⚡ Goed om te weten: ons elektriciteitssysteem is volledig vernieuwd, dus je kunt met een gerust hart inpluggen.

Liever wat extra comfort? Verblijf dan in een van onze knusse, volledig uitgeruste bungalows of check in bij het hotel voor een meer ontspannen verblijf. Of je nu één nacht blijft of een hele week komt verkennen, je vindt hier de perfecte plek om tot rust te komen.

Op het terrein vind je ook een warm en gastvrij restaurant en café, ideaal om bij te komen na een dag wandelen, vissen of het najagen van de middernachtzon.
Gedurende het jaar organiseren we ook lokale evenementen – bekijk zeker even onze Facebookpagina om te zien wat er tijdens jouw verblijf te doen is.

📲 Hulp nodig of vragen? Stuur ons gerust een WhatsAppje: +47 468 37 002.

Hamarøyveien 5690
8276, Ulsváhke - Ulvsvåg, Noorwegen

- Decimal: 68.1158285, 15.86585485

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan

**Bel:** +4775771573

| 3/1/2026 - 10/31/2026 | NOK 340 |

### zwervertjes - 2/5
*July 2025*

camping valt tegen geen wifi geen wasbakken en wasmachine was al de hele dag gereserveerd om 13 00 uur vraag er liever wat voor en doe de prijs omlaag er waren maar 2 personen die gewassen hebben.
lokatie wel prachtig maar het ligt aan de E6 dat hoef geen probleem te zijn maar je hoort hem.
Wandeling in bos is leuk voor kinderen en.supermarkt tegenover ook heel makkelijk

### user184631438 - 4/5
*July 2025*

van harte aanbevolen deze camping. vriendelijke ontvangst door Nederlandse gastvrouw. mooie locatie aan het water. voorzieningen prima en netjes. we hebben een heerlijke rendier kapsalon gegeten, take away in de camper:) Stop hier vooral als je in de buurt bent

### Ronenmars - 5/5
*June 2025*

Vriendelijk ontvangst van een Nederlands sprekende dame. Ruime plekken voor een grote camper. mooi uitzicht
water tanken is prima.  mogelijkheid om in restaurant te eten

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/772c43b3-1c57-44ad-aab4-59ddf12de82d/b0543f7a-0018-498b-afb9-d54e80f98883.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/772c43b3-1c57-44ad-aab4-59ddf12de82d/5c9f1304-6ad8-4cd6-abde-b8892c8157eb.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/location/772c43b3-1c57-44ad-aab4-59ddf12de82d/a90fe06a-619f-4b8d-91bd-4d5ae7245465.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/location/772c43b3-1c57-44ad-aab4-59ddf12de82d/9e2e3fd5-a1e3-45bd-a435-22280584af6d.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/location/772c43b3-1c57-44ad-aab4-59ddf12de82d/42df935b-7b02-444b-98cd-a0dc636ba298.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/nordland/ulsvahke-ulvsvag/108013/ulvsvag-gjestgiveri-og-fjordcamping)