# Bjursunds Familjecamping

Centrum Loftahammar 7km

Horstavik
590 95, Västerviks kommun, Zweden

- Decimal: 57.91875831, 16.59782642

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- In de bergen
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 9/30/2026 | SEK 410 |

- ACSI - Campingcard

### QuickFlupke - 3/5
*June 2025*

Mooie camping.  Mooie zichten.
Wel veel “strontjes” op veel verschillende plekken in het gras.
De 270sek is enkel als je één vd 8 soorten campingpasjes hebt.  Hebben 300sek en nog eens 60sek voor stroom moeten betalen.  Dus het zal dan maar  1 nachtje blijven.

### G&L-GG - 3/5
*May 2025*

We hebben hier een nachtje gestaan. Uitbaters waren nieuw en boeken van plaats ging wat langzaam, camperplek voor was zelfde prijs als op camping. (beetje vreemd) Wel zeer vriendelijke uitbaters. Wij betaalden met ACSI 270 SEK. Ruime plek op gras, s’avonds vuurtje gemaakt aan waterkant. Bij het grote gedeelte van de camping zijn we niet geweest.

### Maximoel1971 - 5/5
*August 2024*

Prachtige plek met uitzicht op het meer. Personeel is zeer vriendelijk en de campinggasten zijn bijna allemaal Zweeds maar zo hartelijk. Wij zouden 1 nachtje blijven maar het werden er 3. Zeer schoon zwemwater. Wij hopen nog eens terug te komen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651151430.png?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182942.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182941.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182886.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182885.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/kalmar-lan/vasterviks-kommun/108026/bjursunds-familjecamping)