# Wohnmobilstellplatz am Guggenberger See

93073, Neutraubling, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.97267056, 12.22540817

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [ ] Toilet
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 9/15/2026 | EUR 13 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Vera-Zwaneveld - 4/5
*June 2025*

rustige lokatie. beheer door een lokale vereniging. plaats was schoon genoeg voor 1 overnachting. recreatiegebied van gras 350 m. aan rechterkant. was superschoon, bij ingang grote vuilcontainers. prachtig uitzicht op meer. wij hebben er alleen gestaan. zouden het eng gevonden hebben als we niet een hond bij ons hadden gehad.
goed opletten bij betaalautomaat verderop dat je geen dagkaart koopt! contant geld ingooien. €13,00.

### SoGuCd - 1/5
*August 2024*

De plaats is volledig bezaaid, onverzorgd en bezaaid... en niet door viervoeters. Wij komen hier niet meer. Veel campers rijden meteen weer. 13 euro zou oké zijn voor de locatie, maar dat kan niet!

### gustaf - 4/5
*August 2024*

fijne plaats om van hieruit de stad en omgeving te bezoeken. de betaalautomaat staat 50 meter verder dan de ingang van de camperplaatsen. de werking van automaat loopt niet altijd evengoed. eerste avond geen probleem. de volgende ochtend betalen we opnieuw maar krijgen het zelfde ticket van de dag voordien. dus verkeerde datum. jammer.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651155771.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651155772.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651155773.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651155774.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/neutraubling/108228/wohnmobilstellplatz-am-guggenberger-see)