# SVR Camping De Kolibrie

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.21/5

Camperplaatsen op grote SVR camping naast recreatiegebied Geestmerambacht - ook mogelijkheid op kampeerplaatsen te staan - voor juiste tarieven in voorjaar zie website - Schoorlse duinen en strand 5km - centrum 2,5km

De Groet 2
1749 VW, Warmenhuizen, Nederland

- Decimal: 52.69857, 4.74648

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/23/2026 - 7/4/2026 | EUR 33 |
| 9/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 33 |
| 7/5/2026 - 8/31/2026 | EUR 35 |

### Pandeau - 3/5
*October 2025*

We pasten niet op de aangewezen verharde camperplaatsen waar ook veel schaduw is , misschien zou hier op het Impala terrein een extra aantal verharde plekken te realiseren zijn. Sanitair is perfect en brandschoon.

### AadjeM650 - 5/5
*July 2025*

Fijne gezellige familiecamping. We hebben hier 3 nachtjes gestaan. Tijdens ons verblijf was er sprake van een festival op het geestmerambacht (om de hoek). Hier werden wij tijdens het boeken al netjes over geïnformeerd en ter compensatie mochten wij 's ochtends een heerlijk stukje taart ophalen bij de receptie🍰

📷 aadjem650
Te volgen voor onze avonturen!

### Frans&Trudy - 1/5
*July 2025*

Het was een leuk weekend op camping de Kolibrie in Warmenhuizen tot 5 mei we een tentharing in onze camper gelanceerd hebben gekregen door de maaimachine van de camping. Getuigen hebben gezien dat dit de enige actieve beweging was op de camping aangezien alle kampeerders met kinderen al naar huis waren.  Met de campingeigenaren besproken dat deze het wel onderling wilde regelen, hetgeen we hebben vastgelegd in mailverkeer, maar helaas daar geen r

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651239771.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651239769.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651239768.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651239767.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650731062.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-holland/warmenhuizen/10865/svr-camping-de-kolibrie)