# Camping Pays de Joie

**Beoordeling**: 4.71/5
**Aantal reviews**: 35
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie op 2km van de N10 van Poitiers naar Bordeaux -  meegenieten van de table d'hote of een ontbijtje

## Locatie host

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Truus234 - 5/5
*September 2025*

Prachtige plek bij toeval gevonden.
Zeker de moeite waard om te verblijven.
Erg vriendelijke gast heer en gastvrouw,
heerlijk kunnen mee-eten in de avond.
Met 1 woord super verblijf en Ozzy en Bruce krijg je er gezellig bij.

### Cees&Lucy - 5/5
*August 2025*

Wat een leuke plek! We wilden eigenlijk zo snel mogelijk doorreizen maar besloten hier een extra nacht te blijven.
Hele fijne sfeer, grote plekken die we zelf konden kiezen met veel privacy. Schoon en leuk sanitair. Savonds kan je mee eten en dat hebben we gedaan. Normaal doen wij zoiets nooit maar het was heel gezellig en lekker gegeten!

### misjayonroad - 5/5
*August 2025*

wij hebben een week van tevoren geboekt en bij aankomst, werden we heel gezellig verwelkomd door de 2 honden. Ook kwamen de liefste big Barbara en poezen even gedag zeggen! Natuurlijk kwamen de vriendelijke eigenaren ook ons een warm welkom heten. Wat een top locatie! sanitair met warm water, zwembad en vele gezellige plekken aanwezig. De staanplaatsen zijn heel ruim. Voor electric moet je een verlengstuk hebben. Wij komen zeker terug!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651216626.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651200638.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651200637.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651197500.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182140.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/sauze-entre-bois/108719/camping-pays-de-joie)