# Ferienpark Thümmlitzsee

**Beoordeling**: 4.17/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Ferienpark Thümmlitzsee ("Thümmlitz Erholung") is een kampeerlocatie in Grimma.

## Locatie host

## Adres
Zum Thümmlitzsee 10-12
04668, Grimma, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.19082682, 12.79815291

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/15/2026 - 10/15/2026 | EUR 26 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Jacqueline-Boog - 5/5
*May 2025*

We kwamen laat m de middag aan en eigenlijk was de camping vol! Echter, de zeer vriendelijke jongeman bij de receptie heeft ontzettend zijn best gedaan om een mooi plekje voor ons te regelen. We kregen een tour over de camping. Zeer de moeite waard en prima voor doorreis naar Tsjechië.

### Gefixter - 2/5
*May 2025*

Mooi sanitair alleen toegankelijk met sleutel. Voldoende plek aan het meer, maar werden toch op een minder onderhouden plek gezet. Omdat we maar voor 1 nacht boekten.

### Theaaa - 4/5
*September 2024*

Heerlijk plekje aan een mooi meer waar je ook in kunt zwemmen. Jammer dat er geen strandje gemaakt is, dan zou het nog fijner zijn om erin te zwemmen. Vriendelijk ontvangst, prima sanitair. In het weekend druk en horeca geopend. Wij waren er door de week, alles gesloten en heel rustig op de camping. Op de fiets naar Grimma geweest, heel goed te doen. Helemaal  over fietspad/binnenwegen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194184.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194194.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194193.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194192.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651194191.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen/grimma/109700/ferienpark-thummlitzsee)