# Old Town Camping Berat

Centrum Berat 1,5km

Rruga Shpiragu
, Berat, Albanië

- Decimal: 40.70001575, 19.9326298

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (25A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [x] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- In de bergen
- In bosgebied
- In (stads) centrum
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | ALL 1500 |

### les levensois - 5/5
*October 2025*

We verbleven 3 nachten op deze gunstig gelegen camping om de stad Berat te bezoeken.
De eigenaren verwelkomden ons hartelijk en er stond elke dag fruit en drinken voor ons klaar.
Zeer schone toiletten.
€ 15 per nacht.

### tro123 - 5/5
*October 2025*

We hebben twee dagen geleden een fantastisch verblijf gehad. De familie die de camping beheert, is erg vriendelijk en heeft ons fantastisch behandeld. Douches en toiletten zijn beschikbaar en schoon. Het is op loopafstand.

Hartelijk dank aan de eigenaren.

### Nelson123 - 5/5
*October 2025*

we hebben hier half oktober twee fijne dagen en nachten doorgebracht. uitstekend en schoon sanitair, erg warm water. op fijne loopafstand van het centrum. De gastvrijheid van de eigenaars is overweldigend, we werden  in de watten gelegd met een welkomstdrankje, raki, fruit en heerlijke koffie.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/59c42746-0254-4c9e-9d0b-7e55a9ae881c/d6479ba7-c6bb-4aeb-bb26-f5a8b15d114d.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217829.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651177334.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172810.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651166923.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/albanie/-/berat/110061/old-town-camping-berat)