# Seecamping BUM

**Beoordeling**: 3.67/5
**Aantal reviews**: 21
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Seecamping BUM is een camping in Borgdorf-Seedorf met internet en rolstoelvriendelijke accommodaties.

## Locatie host

- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan

- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/15/2026 - 10/1/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### MarGerCis - 5/5
*May 2026*

de navigatie geeft de achteringang weer. Ga daar rechtdoor en op de volgende kruising linksaf, de hoofdingang zit dan links.
wij hadden gebeld dat we later kwamen, we werden  na 22 uur nog  gastvrij ontvangen,  heel erg fijn!
lekkere broodjes om 8.00 uur stonden klaar.
leuke mensen 😁👋 Onze hartelijke dank!
en weer door....

### Frederik fluweel - 2/5
*May 2026*

De navigatie brengt je naar het gedeelte met permanente bewoning een straat verderop. Als je met een grote camper daar inrijdt moet je weer achteruit een drukke straat opdraaien.
Omdat ik graag wilde eten in het restaurant heb ik van tevoren de website gecheckt of het op woensdag geopend was. Bij aankomst bleek in het voorseizoen pas vanaf donderdag open. Ben weer weggegaan.

### ROWWE24 - 4/5
*May 2026*

Prima camping aan een meertje, waar campers de 2 rijen aan de waterkant mogen vullen! Sanitair in orde. Receptie met zeer vriendelijke ontvangst alwaar men in de ochtend koffie en broodjes kan verkrijgen.
Tevens klein assortiment aan dranken en spullen die men zoal in het dagelijkse camping leven nodig zou kunnen hebben. Prijzen zeer acceptabel!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182584.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651199899.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651190151.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651190150.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651190148.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/borgdorf-seedorf/110278/seecamping-bum)