# Chez Gilles et Eliane

kaasmakerij [ook te bezichtigen]

D42
, Thurageau, Frankrijk

- Decimal: 46.78388, 0.25644

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### WytzevanderNaald - 5/5
*March 2026*

Wat een fijne plek. vriendelijke mensen, heel rustige veilige plek en betaalbare kaasjes. top

### ons-bussie - 5/5
*July 2025*

top plek!Rustig plaats en een prachtige wijdse view . overheerlijk kaasje gekocht op de boerderij!

### LammyTrev - 5/5
*April 2025*

Wat een fantastische gratis parkeerplaats op een boerderij met geitenkaas. De eigenaren waren erg vriendelijk en we kochten kaas rechtstreeks bij de fabriek aan de overkant. We komen zeker terug als we weer in de buurt zijn. We hebben geen gebruik gemaakt van de diensten, maar alles zag er functioneel uit.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650663315.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650687901.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650687900.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650663316.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650663317.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/thurageau/1111/chez-gilles-et-eliane)