# Green Acres campsite

**Beoordeling**: 2.25/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Familiecamping - centrum Horspath 4km.

## Locatie host

- Max. aantal plaatsen: 25
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 33 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Mona50 - 3/5
*August 2025*

Een camping met een prachtig uitzicht (zeker op de plekken 1 t/m 5), eenvoudig maar prima douche, goede fietsroute naar Oxford, directe toegang tot mooie wandeling met de hond en een heerlijk Indiaas restaurant in het dorp. Genoten van ons verblijf!

### Kuikentjes - 1/5
*July 2025*

Ben het helemaal eens met de vorige review, stroom ook veel te duur, 9 pond per dag.
Administratie niet op orde, we kregen een plek toegewezen die al bezet was. De volgende dag kregen we het verzoek te verplaatsen omdat onze plek weer gereserveerd zou zijn door iemand anders.
Busverbinding naar Oxford is wel prima.

### Esther’sCamperjourney - 2/5
*July 2025*

De prijs-kwaiteit verhouding is slecht. Een paar dixie-achtige wc’s en douches (waarvan een paar buiten gebruik/kapot) en geen warm water bij de afwasbakken. Wel stroom tegen betaling en voldoende mogelijkheid om water te vullen.

## Foto's

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/south-oxfordshire/111904/green-acres-campsite)