# Parking bij camping Landgoed Overbetuwe

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.84/5

“Kiss & Ride”  plaatsen  naast de boerderij direct na de hoofdingang camping  - ook kampeerplaatsen op camping  [sc 98282 ] - in winter reserveren - kinderboerderij op terrein - aan fietsroute 23 - nabij Elst/Arnhem/Nijmegen - centrum 2 km

Uilenburgsestraat 3
6666 LA, Heteren, Nederland

- Decimal: 51.9486, 5.77236

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (4A) (Betaald)
- [x] Toilet (Betaald)

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### reizen2025 - 2/5
*December 2025*

wij zijn er pas geweest  voor 1 nacht met de camper en dachten 15 euro is leuk voor in het na seizoen. maar moesten 29 euro betalen dat stond niet op hun site best wel een soort van lokkertje en oplichterij

### mattheijer-opstap - 1/5
*July 2024*

Wat zal ik hier eens over schrijven, wat een teleurstelling is dit. Als ik de website zie dan is het een gelikte camping met veel moois. nou dat werd ter plekke snel de kop ingedrukt. bij aankomst is er niemand op de receptie maar een envelop met heel veel regels en niets aangevinkt. aan de slagboom hangt een bordje öprijden tot de slagboom" dit een paar keer gedaan maar al wat gebeurde de slagboom gaat niet open. dan denk je bel even de camping

### inav - 1/5
*September 2023*

toiletten en douche zijn het hele weekend niet schoon gemaakt
Wij hadden bij aankomst op donderdag duidelijk telf. aangegeven op zondag te willen vertrekken maar wij konden niet uitrijden. Bleek dat wij een munt moesten hebben waar niets over verteld was. Telf. contact gezocht bleek mevrouw op de snelweg te rijden en kon dus de slagboom niet bedienen. Na aandringen heeft ze toch vanaf de snelweg de slagboom bediend.
Geen aanrader

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650700714.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650918521.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650918522.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650736417.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650700718.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/gelderland/heteren/11196/parking-bij-camping-landgoed-overbetuwe)