# Camping Asseiceira

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.28/5

kleine camping met Portugees/Britse eigenaren in de buurt van Marvao - bakker en visboer komen langs - centrum 1km

caixa postal 2, asseiceira
7330, Marvão, Portugal

- Decimal: 39.41001, -7.34085

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 2/1/2026 - 6/30/2026 | EUR 25 |
| 7/1/2026 - 8/31/2026 | EUR 29 |
| 9/1/2026 - 11/15/2026 | EUR 25 |

### Odeiocaravanas - 5/5
*June 2026*

We brachten eind mei vier nachten door in een van de appartementen. Net als vorig jaar waren we enorm onder de indruk van de rust, de omgeving en het fantastische uitzicht op Marvão. Sterker nog: de eigenaren hebben het afgelopen jaar gebruikt om veel doordachte verbeteringen aan te brengen. Een perfecte ervaring, een van de mooiste en meest natuurlijke plekken die we tijdens onze reizen door Portugal hebben bezocht. De eigenaren verdienen minstens zes sterren. We komen zeker terug!

### gebhstad - 5/5
*April 2026*

Een kleine, charmante, eenvoudige en prachtige camping midden in de natuur, met alles wat een kampeerder nodig heeft.

### Tammo-E. - 5/5
*April 2026*

We sluiten ons bij de vorige recensie aan. Een super plekje. Bij de receptie heeft de eigenaar een kaartje hangen met de mooie looproute naar Marvão. Deze is prima te volgen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710857.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710858.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710859.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710860.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710856.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/portalegre/marvao/11225/camping-asseiceira)